Sivusto

Sivusto

Suomalaisen Työn Liiton Suomalainenjoulu.fi-sivuston tavoitteena on muistuttaa suomalaisia kulutusvalintojen vaikutuksista vuoden suurimman kulutushuipun alla. Lisäksi joulusivusto tarjoaa helpotusta joulun kiireisiin ja lahjahankintoihin. Sivustoltamme löydät suomalaisen joulun tekijät, lahjaideat, tunnelmanluojat, reseptit ja perinteet.

Suomalaisen Työn Liitto poliittisesti sitoutumaton, voittoa tavoittelematon ja jäsentensä omistama järjestö. Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan Suomessa. Avainlippu- ja Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkkejä myöntävä liitto on kampanjoinut suomalaisen työn ja osaamisen puolesta yli 100 vuotta.

Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja muotoiluun on investoitu.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo, että yritys on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja voitosta suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään.

Lisätietoa Suomalaisen Työn Liitosta, merkeistä ja kulutusvalinnoista löydät liiton verkkosivuilta www.suomalainentyo.fi

Kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty liiton merkki on koottu Sinivalkoinen Valinta -verkkopalveluun: www.sinivalkoinenvalinta.fi

Suomalaisten tuotteiden tuotekehitykseen voi jokainen ottaa osaa liiton yhteisöpalvelussa: www.avainklubi.fi

 

Tehdään yhdessä sinivalkoinen joulu! Sinivalkoinen paketti on lahja myös suomalaiselle työlle - se kestää, ilahduttaa ja työllistää jouluvalojen sammuttuakin.